29a Assemblea General de AIBA

29a Assemblea General de AIBA
AIBA, l'associació espanyola que agrupa els principals fabricants de Belles Arts i Manualitats, ha celebrat la seva 29a Assemblea General.

Seguint les directrius del Pla Estratègic 2016-2018, hem ampliat el contingut de l'assemblea amb interessants ponències sobre Màrqueting Digital i estratègies per a la Innovació Eficient. A més, hem posat en marxa el primer informe de conjuntura sectorial i les reunions per compartir best-practices entre els diferents nivells de l'organització. Entre d'altres punts del dia, ha destacat el sempre apassionant debat sobre el present i futur del sector, comptant amb la presència de les firmes convidades Staedtler Iberia i Jovi, a les quals agraïm la seva presència.

La 29a Assemblea General de l'Associació d'Industrials de Belles Arts i Manualitats (AIBA) s'ha celebrat el 13 de juliol a incomparable marc de l'Hotel de l'Art, al costat del Port d'Aiguadolç a Sitges (Barcelona).

D'esquerra a dreta (a dalt): Josep Manuel Jaurena (Jaurena Art), Pedro Moreno (Michel), Álvaro Grollo (La Pajarita), Marcelo Trallero (Talens), Montserrat Baratau (Talens), Olga Fuertes (Montana Colors), Roger Planas (Canson) i Felipe Jaurena (Jaurena Art). D'esquerra a dreta (a baix): Miguel Pico (Phoenix Art Europe), Rafael Boixadera (Sio-2), Oriol Camps (Canson), Carlos Grollo (La Pajarita), Guillermo Marí (Titan), Marc Escoda (Escoda), Alex Vallejo (Acrylicos Vallejo), Javier Díaz (Jovi) i Mari Pau Garreta (Staedtler).
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.