47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC)

47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC)
El 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC), que se celebra a Barcelona del 12 al 16 de setembre de 2016, està concebut com un espai de trobada, estudi i debat de més de 300 participants d’arreu del món, esdeveniment que es complementa amb diverses visites al patrimoni ceràmic de la ciutat i de Catalunya, actes culturals i lúdics, coincidint amb la celebració de l’Assemblea General de la institució. S’organitzen també dues rutes fora de Catalunya: una ruta pre-congrés amb visites a ciutats d’Aragó i del País Valencià i una ruta post-congrés a Sevilla, Còrdova i Granada (Andalusia) d’alt interès per la seva ceràmica.

Cal esmentar també per la seva rellevància les 33 exposicions que es fan entorn al congrés, així com les 27 galeries d’art que s’han sumat amb entusiasme a l’esdeveniment.

El tema central del Congrés és La Ceràmica en l’Arquitectura i l’Espai Públic, un tema de gran rellevància en el món ceràmic encara poc estudiat i debatut. La seva elecció té unes raons ben poderoses, atès que Barcelona i Catalunya han produït obres arquitectòniques de primera magnitud on la ceràmica hi té un paper fonamental, tant en temps del Modernisme
com en èpoques més recents.

SIO-2 Ceramica Collet S.A. és patrocinador del 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC).
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.