ACUALUX MAT ... una sola pintura per a les aplicacions més "trendy"

ACUALUX MAT ... una sola pintura per a les aplicacions més "trendy"
A més dels tons intensos que ja estaven disponibles, hem ampliat la nostra gamma més creativa amb uns altres 20, suaus i vintage, per tal que facis realitat totes les possibilitats cromàtiques que se t'acudeixin. Ara pots escollir entre 41 tonalitats. Descobreix-les a la carta de colors.

ACUALUX MAT és una gamma de pintura a l'aigua, amb la qual pots aplicar les tècniques decoratives de moda ja que:

- Es apta per fer PISSARRES de colors *
- Es pot POLIR **
- Es MULTISUPERFÍCIE ***
- Es adequada per a INTERIOR i EXTERIOR

* El seu acabat et permet convertir qualsevol superfície vertical en una pissarra, resistent al traç de guixos tous i als posteriors esborrats i neteges.

** Com que és una pintura d'alta qualitat, cal seleccionar el paper de vidre que s'utilitzarà, segons l'aspecte de desgast desitjat. Per a tècniques de renovació de mobles sobre fusta, a l'estil chalk paint i color sobre color. recomanem un paper de vidre del número 120. Si optes per un paper d'escata més fi, ACUALUX MAT ofereix un acabat resistent, fins i tot sense vernís final.

*** ACUALUX MATE s'adhereix molt bé sobre una gran quantitat de materials: fusta, guix, metalls, vidre, ceràmica i plàstics. En suports no porosos, a partir de 30 dies la capa de pintura ha adquirit  el grau d'enduriment i d'adhesió òptims. Tenint en compte l'ampli ventall de possibilitats i tècniques disponibles, recomanem fer sempre proves prèvies.

Més informació en aquest enllaç.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.