Ambiciós Pla Estratègic d'AIBA

Ambiciós Pla Estratègic d'AIBA
AIBA, l'associació espanyola que agrupa els principals fabricants de Belles Arts i Manualitats, ha celebrat la seva 28a Assemblea General presentant el nou Pla Estratègic 2016-2018.

La nova Junta, presidida per Olga Fuertes de Montana Colors, es planteja com a principals reptes: generar més valor per als associats, augmentar representativitat i visibilitat, i potenciar l'apropament al client final. Entre d'altres, es realitzaran informes de conjuntura sectorial i accions per compartir best-practices en els diferents nivells de l'organització. Així mateix, se seguiran impulsant accions comercials conjuntes i es continuarà enriquint el debat entre els seus associats sobre el present i futur del sector.

La 28a Assemblea General de l'Associació d'Industrials de Belles Arts i Manualitats (AIBA) es va celebrar el 8 de juliol a incomparable marc de l'Hotel de l'Art, al costat del Port d'Aiguadolç a Sitges (Barcelona).

D'esquerra a dreta (a baix): Montserrat Baratau (Talens Espanya), Mª Eugenia Vallejo (Acrylicos Vallejo), Olga Fuertes (Montana Colors), Josep Manuel Jaurena (Jaurena Art), Felipe Jaurena (Jaurena Art), Francisco Vives (Pintures Colom ), Álvaro Grollo (La Pajarita), Marcelo Trallero (Talens Espanya) i Marc Escoda (Escoda Sabatés). D'esquerra a dreta (a dalt): Guillermo Marí (Industrias Titan), Miguel Pico (Phoenix Art Europe), Carlos Grollo (La Pajarita) i Rafael Boixadera (Ceramica Collet).
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.