ANTONIO J. MICHEL, S.A.

MICHEL PAPELES ESPECIALES
CAMI DE LA VERNEDA, 29-33
08020 BARCELONA
Empresa fundada el 1927 i integrada en el sector del paper i cartró, des de la data de la seva constitució, s'ha dedicat a la importació d'una àmplia gamma de papers i cartolines especials i de qualitats singulars, tant per realitzacions gràfiques i tècniques com per a treballs artístics i pintures.

La seva plantilla es troba composta per un equip de professionals que compten amb l'experiència i els coneixements tècnics necessaris per aconsellar sobre qualsevol assumpte relatiu a papers especials i les seves aplicacions.

Disposa, així mateix, de un catàleg que, sense cap dubte, presenta una de les col.leccions més importants entre els especialistes de tot Europa, de manera que en el seu establiment podrà trobar gairebé sempre el que no troba enlloc (i si no el tenen disponible el podran orientar sobre com poder obtenir-ho).

Darrerament, la nostra empresa també està apostant molt fortament per la comercialització de productes afins a la papereria tècnica i les Belles Arts, sent distribuïdor d'algunes de les més prestigioses fàbriques del món.
  • We Are KOH-I-NOOR HARDTMUTH!
    We Are KOH-I-NOOR HARDTMUTH!
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.