CERAMICA COLLET S.A.
Pol. Ind. L'Olana s/n
E-08292 Esparreguera, BARCELONA (Spain)
P.O. Box 205
T. +34 93 777 23 44
F. +34 93 770 94 11
Fundada el 1874, som una empresa dedicada a la fabricació de pastes ceràmiques per a la indústria, l'artesania i la ceràmica artística, i argiles per modelar destinades a les belles artes, les manualitats i l'educació.

Els productes de la "Línia Ceràmica" són fabricats sota la marca corporativa SIO-2 i consisteixen en una àmplia gamma de pastes ceràmiques de baixa temperatura, alta temperatura i pastes especials i porcellana.

La "Línia Manualitats" comprèn les marques SIO-2 PLUS, SIO-2 COLORPLUS, SIO-2 ARGILA i FLUMO, que corresponen a argiles amb diferents propietats (enduribles, de colors, líquides, etc), i altres productes per a manualitats: gamma de mosaic, gamma de pintures per a ús escolar i altres complements per modelar.

La nostra inquietud és innovar, desenvolupant productes amb argiles naturals que, en les seves múltiples aplicacions, satisfacin les necessitats dels nostres clients. El nostre Sistema de Qualitat, certificat segons Norma ISO 9001:2008, és el marc per a la millora contínua. La Responsabilitat Social i el respecte i cura pel medi ambient són dos aspectes fonamentals en la nostra filosofia d'empresa.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.