El compromís d'ESCODA amb els artistes

El compromís d'ESCODA amb els artistes
Escoda inicia una nova colaboració amb artistes de renom internacional. Artistes de diferents tècniques pictòriques cedeixen la seva imatge i coneixements per crear la nova línia de sets Escoda:

Guillermo Muñoz Vera - Un dels talents més brillants de l’hiperrealisme espanyol.
“L’originalitat en l’art és molt perillosa. Jo dec ser un clàssic perquè m’interessa sempre el que hi ha al darrere d’una imatge pintada!”

Antonio López García - Un dels representants més genuïns del realisme contemporani espanyol.
"En l’art, hi ha una cosa veritablement decisiva: s'ha de tenir alguna cosa a dir."

Álvaro Castagnet – Exitós artista uruguaià de prestigi internacional.
“Sóc conegut per la duresa amb què castigo els meus pinzells. La meva nova línia de sintètics Escoda Prado afrontarà el repte com cap altre!”

Nicholas Simmons - Un dels artistes d’aquarel•la més fascinants avui dia.
“Escoda és representatiu del grau de compromís i excel•lència que jo m’esmero a aconseguir en els meus treballs, i estic orgullós d’utilitzar exclusivament els millors pinzells d’artista que existeixen a l’actualitat”.

Charles Reid - Un mestre d’aquarel•la de renom mundial.
“Aquests pinzells Escoda Reserva de viatge són superbs i tot el que un pintor d’aquarel•la necessita. El meu estoig consta de 6 pinzells - des de #2 fins a #12 -. El #2 i el #4 per a treballs més fins i el #12 per a grans treballs a l’aiguada. Aquests pinzells tenen un traç preciós i aporten abundància d’aigua i pigment gràcies al seu cos”.

Joseph Zbukvic - Un dels millors mestres d’aquarel•la del món.
“El resultat final de l’observació que l’artista fa de qualsevol tema és una única pinzellada. Aquesta ha de plasmar el que l’artista s’imagina. Durant molts anys, he confiat en els pinzells Escoda per fer això. La seva habilitat per traçar formes i la seva punta extraordinàriament fina fan d’aquests pinzells una eina perfecta per aquesta tasca. Em sentiria perdut sense ells.”
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.