Escoda Sabatés S.A.

Art en el pinzell des de 1933
c/Joaquín Costa 47. 08206. Sabadell (Barcelona)
La tenacitat de 78 anys immersos en una mateixa activitat i a més a més tant específica, li permet a Escoda comparar la ploma de l’escriptor o el cisell de l’escultor, amb el sismògraf i un pinzell, tot transmetent la sensibilitat de l’artista per convertir llur inspiració en art.

No hi ha màquines per fer pinzells de qualitat. Les nostres màquines son les mans, les ungles, el palpís dels dits, el tacte, la intuïció o l’habilitat innata de cada operària, a la qual haurem d’afegir els molts anys de pràctica i experiència. Totes aquestes qualitats aconseguiran el miracle de fabricar un pinzell.

El pinzell és un estri certament modest però, sense la seva genial invenció, les obres immortals de la pintura serien inconcebibles. Faci’s amb un pinzell Escoda, gaudeixi el contacte amb les seves mans, experimenti la seva dolçor, certifiqui la seva docilitat, observi el seu comportament i comprovi llur durabilitat. Per estrenar, nou, usat o ja inservible per vell, sempre serà el seu amic fidel.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.