Pol. Ind. Pratense, Calle 114, nº 21-23
08820 El Prat de Llobregat (Barcelona)
Tradició

Va ser el cèlebre pintor Anglada Camarassa qui, juntament amb químics d'Industrias TITAN, va desenvolupar els primers colors de l'Oli TITAN Extra Fi, a un petit laboratori del barceloní carrer del Pi a principis del segle XX. Van subministrar així al mercat espanyol un tipus de pintures que fins aquell moment només es podien aconseguir mitjançant la importació. La qualitat dels colors va ser tan excepcional que molt aviat van aconseguir un gran prestigi.

Aposta per un futur sostenible

Durant més de 90 anys d'història TITAN ha destacat per la sensibilitat envers el temps present i la visió de futur. Des de llavors i fins ara, l'empresa continua fabricant les millors pintures íntegrament a Espanya, amb un nou repte: atendre les necessitats d'una societat que viu un canvi constant, i posar tota la seva tradició d'investigació i innovació tecnològica al servei d'una política de desenvolupament sostenible.

Colors per a qualsevol necessitat

Entre les nombroses pintures i productes per a Belles Arts desenvolupats per TITAN, destaquen:

OLI TITAN Extra Fi: Gamma de 87 colors que sempre ha destacat per la seva qualitat, estabilitat i solidesa a la lum. La gamma de 45 colors GOYA, en tamanys de 20, 60 i 200 mL són de qüalitat fina i una sola sèrie de preus.

ACRÍLIC TITAN Extra Fi:  Es tracta de 58 colors d'alta viscositat i concentració de pigment, de gran versatilitat tècnica, solubles en aigua i amb assecat ràpid. TITAN també fabrica la gamma d'acríl.lic GOYA Estudi, consta de 40 tons en tamanys de 125, 250 i 500 mL

AQUAREL.LA TITAN Extra fina: Qüalitat molt fina en 30 colors aquarel.la en tubs de 10 mL, amb els pigments més lluminosos i una acurada fórmula que garanteix la millor dispersió i comportament del color sobre el paper. 

ACUALUX: La pintura polivalent per excel.lència que s'aplica sobre tots tipus de suports porosos i que permet treballs artístics, murals, policromia de mobles i fins i tot pintar escultures a l'exterior, gràcies a la seva extraordinària resistència. Des de 2015 la variant ACUALUX MAT, permet les aplicacions de més tendència dins del món del bricolatge creatiu: una superfície pintada amb aquesta gamma permet ser utilitzada com una pissarra de color. La pintura al ser lijable, és apta per les tècniques associades a aquest tipus de treball.

Pintures per a manualitats: Des de l'ACRÍLIC MANUALITATS MAT per al pintat de peces de superfície pororosa, fins al VITROCOLOR per a vidre, metall i porcellana, passant per colors al tremp i ceres.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.