Cta del Mig, 203
08907 Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
ESPANYA

TF 34 93 263 23 28
FAX 34 93.263 14 ago
Fabricació i especialització
Jaurena ART és una de les més antigues companyies d'Europa, dedicada exclusivament a la fabricació de Pintures Artístiques i Restauració.
Som especialistes en desenvolupaments a mida de pintures amb alta tecnologia.
La qualitat és la nostra Filosofia.
Som la primera empresa del món que ha obtingut dins el procés específic de fabricació de pintura artística l'exigent certificació UNE-EN-ISO 9001:2008 i la seva correspondència internacional IQNet.
Estem certificats per ACMI (Art Craft Materials Institute) USA, segons les normes ASTM D4236, així com complim els estàndards europeus 67/548/CEE i resta de normes legals.
Col.laboració i Promoció del món de l'art
Entre altres activitats, disposem consultori tècnic especialitzat per a artistes i concursos de pintura promovent joves artistes.
Cura del medi ambient i socialment responsables
En el desenvolupament de les nostres activitats, tenim una profunda preocupació pel medi ambient així com pel compliment de les normatives legals en matèria laboral, prevenció de riscos, cura i formació de les persones.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.