L'associació AIBA es dissol després de 31 anys d'història

L'associació AIBA es dissol després de 31 anys d'història
L'Associació d'Industrials de Belles Arts i Manualitats (AIBA) anuncia la seva dissolució després d'acord dels socis per unanimitat a la 31a Assemblea General, celebrada a Sitges, el 12 de juliol de el 2019.

Fins avui, AIBA ha representat el major col·lectiu de fabricants del mercat espanyol de belles arts i manualitats. Des de la seva fundació el 1988, són incomptables els canvis que ha sofert el mercat, i, per tant, les inquietuds i necessitats dels seus associats. Així, en els seus més de 30 anys d'història, ha proporcionat als seus associats un espai de trobada per compartir i afrontar reptes comuns. L'associació ha passat per diferents etapes i estils, sempre d'acord amb la conjuntura del moment. En la seva última etapa, presidida per Olga Fuertes, l'associació es va plantejar un ambiciós pla estratègic, amb importants reptes: generar més valor per als associats, augmentar la representativitat i visibilitat, i potenciar l'apropament al client final. Entre d'altres, es van realitzar informes de conjuntura sectorial i accions per compartir best-practices en els diferents nivells de l'organització.

No obstant això, després de 3 anys de posada en marxa de l'esmentat pla estratègic, l'associació ha perdut bona part dels motius inicials de la seva creació, en gran mesura a causa dels ràpids canvis en l'entorn digital i la corresponent evolució del mercat i els seus canals. En definitiva, la manca de raó de ser ha sumit en la desmotivació tant a la junta com als seus associats, la qual cosa ha portat a la decisió final de dissolució.

Un fort agraïment a totes aquelles persones, empreses i entitats que han estat vinculades directament o indirectament amb l'associació AIBA, i que han fet possible els seus 31 anys d'història.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.