L’artista Nicholas Simmons visita la fàbrica Escoda a Sabadell

L’artista Nicholas Simmons visita la fàbrica Escoda a Sabadell
L'aquarel·lista Nicholas Simmons visita la fàbrica de pincells Escoda Sabatés a Sabadell (Barcelona). Simmons treballa l’aquarel•la talment com ho faria si pintés a l'oli o l'acrílic.

La seva temàtica és una enlluernant barreja de figures juxtaposades amb lletres impreses, grafits, xilografia japonesa, llums de neó, reflexes i esplèndids racons plens de natura. És un dels sis pintors que forma part del grup North American Watercolor Artists, els quals representen els Estats Units en diverses exhibicions internacionals.

Durant la seva visita l’artista va poder observar el procès artesanal de fabricació dels pincells que utilitza en les seves obres, a més va pintar una fabulosa aquarel•la en pocs minuts dedicada a Escoda i que va entregar a la firma com agraïment.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.