Maroc Challenge

Maroc Challenge
CERAMICA COLLET S.A. col·labora amb l'equip Trex Raid en el MAROC CHALLENGE, l'únic raid low cost solidari.

L'equip Trex Raid, format per Guillem Cumella, Josep Sans, Arnau Cumella i Alba Moya participa a la Winter Edition amb el dorsal 105 amb un Nissan Patrol RD28T del 91, en la categoria 4x4. L'edició d'hivern té lloc de l'1 al 7 de desembre de 2012.

El projecte solidari 2012 se centra en un petit poble: Hassi El Begaa, situat a la zona de Merzouga, a les portes del desert de Erg Chebbi. És una zona força aïllada i propera a la frontera amb Algèria, al costat d'un petit oasi on es conreen dàtils, cacauets, cereals i verdures. Hassi El Begaa té una escola on s'escolaritzen al voltant de 50 escolars i que més enllà dels pupitres i una pissarra no compta amb més dotació de material. Un mestre i una mestra comparteixen l'única aula hàbil perquè encara n'hi ha tres més que estan pendents de rehabilitar. El raid MAROC CHALLENGE es posa com a objectiu dotar aquesta petita escola de material escolar. CERAMICA COLLET S.A. aporta argila, eines de modelar, pintura i pinzells que seran lliurats personalment per l'equip "Trex Raid".
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.