Máster en Cerámica: Arte y Función

Máster en Cerámica: Arte y Función
CERAMICA COLLET S.A. col·labora amb el Màster Universitari en Ceràmica, realitzat per la Facultat de Belles Arts de la Universitat del País Basc (UPV / EHU), i dedicat especialment a la ceràmica escultòrica. Obert el termini d'inscripció.

Aquest Màster pretén especialitzar graduats en la teoria i la pràctica ceràmica en totes les seves manifestacions artístiques contemporànies, incorporant el desenvolupament disciplinar de la ceràmica als estudis de postgrau, possibilitant la vessant de la recerca acadèmica als alumnes que desitgin concloure els seus estudis universitaris amb la tesi doctoral.

Els objectius formatius del màster s'articulen en tres direccions:

1. - Adquirir i desenvolupar competències, així com destreses relacionades amb l'anàlisi i la creació de projectes escultòrics ceràmics.
2. - Percebre, comprendre i expressar diferents realitats relacionades amb l'anàlisi i la creació del disseny ceràmic.
3. - Desenvolupar habilitats de pensament, perceptives, comunicatives i estètiques relacionades amb la ceràmica i l'art contemporani.

Font text: Revista Ceràmica
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.