MIR col·labora amb 'El Balcó de les Arts'

MIR col·labora amb 'El Balcó de les Arts'
El passat dimarts 19 de maig es va realitzar la vuitena edició d'El Balcó de les Arts, el certamen de pintura destinat a persones amb discapacitat intel·lectual i de desenvolupament, realitzat per la Fundació Setba, i en el qual Pintures Mir va tenir l'oportunitat de col·laborar i contribuir en aquesta tan bona iniciativa.
La fundació Setba és una entitat privada sense ànim de lucre, que treballa amb la cultura com a vehicle d'integració, organitzant exposicions i projectes artístics, amb el compromís de divulgar i potenciar el valor social de la cultura.
El seu projecte El Balcó de les Arts porta realitzant-se de forma ininterrompuda des de 2011, i aquest any a batut un rècord de participació, amb més de 727 obres de 58 entitats diferents.
Pintures Mir va estar present en el lliurament de premis, i va contribuir amb caixes i sets de pintura per a aquells artistes guardonats. Una experiència increïble i totalment enriquidora, en la qual seguirem col·laborant en anys venidors.
Des d'aquí enviem el nostre reconeixement a la fundació Setba per aquesta gran tasca que estan aconseguint.
 
@fundaciosetba @FCBarcelona @FCBarcelonaMuseu @Liceu @obrasociallacaixa @RonNegritaBardinet @casacarlota.org @_dincat
#painting #oilpainting #acrylicpainting #art #artist #artwork #contest #fundaciosetba #setba #fcb #fcbarcelona #barcelona #liceu #liceubarcelona #obrasociallacaixa #ronnegrita #negritalive #negritasoundtalent2 #lacasadecarlota #dincat
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.