MIR Factory Tour. Col·laboració social promovent la cultura artística i creativa

MIR Factory Tour. Col·laboració social promovent la cultura artística i creativa
Dins de les activitats de responsabilitat social local i per promoure la cultura artística i creativa, MIR, va realitzar un dels seus ja tradicionals tours per la fàbrica de pintures artística. En aquesta ocasió van ser els alumnes de l'escola La Carpa de Can Serra de l'Hospitalet.
Entre les activitats que van realitzar els alumnes trobem una classe teòrica on els petits van aprendre sobre empreses, el seu funcionament, classes de treballs, i malgrat la seva encara molt curta edat, es van impartir consells molt bons per al seu futur, i la continuació de la seva formació. Una altra de les activitats que van realitzar, en aquesta mena de yincana, va ser el seguiment de primera mà de la producció de pintura. Sens dubte aquesta va ser la parada on els nens més van gaudir, ja que van poder veure des de com es barrejaven els pigments, la utilització de les tricilíndriques i com la pintura surt d'elles, i fins i tot van tenir l'oportunitat d'omplir personalment alguns dels tubs que s'estaven produint. L'última parada la van realitzar a la zona de logística i empaquetament on van aprendre coses molt interessants i van poder utilitzar, sempre supervisats, un "tras palet".
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.