Pinturas Colom

Tradició i experiència en pintures
Direcció: Ada. Font en Segures 11, - 12.160 Benasal (Castelló)
Telèfon: 964.444.145
Fax: 964 431 159
Trajectòria
Hijo de Guillermo Colom SA, va iniciar el seu camí durant els primers anys del segle XX, va ser fundada per Don Guillermo Colom Roig, i va començar amb un molí de colors fabricant pigments i colorants en pols, que els droguers barrejaven amb oli llinós o vernís copal per a la seva posterior aplicació.
En pocs anys l'empresa va aconseguir expandir-se fora de l'àmbit local, i el 1929 un dels seus productes, el verd a la calç, va aconseguir una medalla d'or en l'exposició de Sevilla.

Evolució
Revisar la seva llarga trajectòria fa que tinguem una visió completa de com s'ha desenvolupat el món de les pintures,
Els primers colorants en pols, que es venien a granel, es van formular per a barrejar-los amb cola, i després es van fabricar amb la cola incorporada fins a arribar a les primeres pintures plàstiques.

Objectiu
Durant tots aquests anys l'empresa ha anat evolucionant , al ritme que ha marcat el desenvolupament de la societat, adaptant nous productes amb noves i diverses prestacions.
Aquest segueix sent el nostre objectiu: Desenvolupar i fabricar productes d'alta caliidad i mantenir una comunicació constant amb els nostres clients.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.