Qui som

AIBA (Asociació d´Industrials de Belles Arts i Manualitats)

El 1988, un reduït grup d'industrials, fabricants de pintures, bastidors, teles i pinzells, vam decidir crear una associació que, sense ànim de lucre, facilités el contacte entre nosaltres intercanviant idees, projectes, èxits i fracassos. Així va néixer la primera Associació d'Industrials de Belles Arts que hi va haver a Espanya i la vam batejar amb el nom d'AIBA.

Des del primer moment vam tenir clar que no havíem de posar límits a noves incorporacions encara que suposessin algun tipus de competència. En AIBA cabrien tots els fabricants i grans distribuïdors, sempre que no existís cap precedent negatiu que pogués comprometre la serietat i la integritat del grup empresarial.

Les primeres firmes van ser Bonfil, Escoda, Jaurena, Taker, Artmat, Arteiba i Rosal. Més tard, van anar agregant-se les firmes Ceramica Collet, Factis Milan, Guarro Casas, Lienzos Levante, Antonio J. Michel, Talens, Texba, Industrias TitanAcrylicos VallejoColart Ibérica i Cofrap Española. Recentment, s'ha incorporat Montana Colors y La Pajarita. D'aquesta manera, AIBA és avui el col.lectiu d'industrials més important del sector espanyol de les Belles Arts i Manualitats.

Els membres actuals de la Junta d'AIBA són:

President: Olga Fuertes (Montana Colors S.L.)
Vicepresident: José Manuel Jaurena (Jaurena S.A.)
Secretari: Guillermo Marí (Industrias Titan S.A.)
Tresorer: Rafael Boixadera (Ceramica Collet S.A.)
Vocal: Marc Escoda (Escoda Sabatés S.A.)
Vocal: Marcelo Trallero (Talens España S.A.)
Vocal: Alex Vallejo (Acrylicos Vallejo S.L.)

Els principals reptes d'AIBA són: generar més valor per als associats, augmentar representativitat i visibilitat, i potenciar l'apropament al client final. Entre d'altres, es realitzen informes de conjuntura sectorial i accions per compartir best-practices en els diferents nivells de l'organització. Així mateix, s'impulsen accions comercials conjuntes i s'enriqueix el debat entre els seus associats sobre el present i futur del sector.

AIBA es proposa el repte continu d'apropar a l'usuari final, interactuant amb professionals i aficionats per enriquir mútuament el món de les Belles Arts i Manualitats i, si és possible, de l'art en general. La nostra web pretén ser un espai comú per contribuir a fer realitat aquest compromís.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.