C/ Miguel Hernández 39, 3ªPlanta,
Pol. Ind Gran Vía Sur
08908 Hospitalet de Llobregat (Barcelona),
España)
“Dominar la teva inspiració.
Veure el món més enllà de la realitat. Sentir com els elements s'adapten a una simple voluntat. Treballar amb colors i tècniques que donen forma a aquesta inspiració tan profunda.
Això és art.”
Expressió creativa per compartir
Royal Talens inspira. Ja fa més de 100 anys que convidem a tothom a expressar la creativitat, per mitjà del desenvolupament de marques i productes d'alta qualitat que inciten a pintar i a dibuixar. Les nostres marques, famoses a nivell mundial, juntament amb els nostres coneixements del mercat i les seves necessitats, faciliten i recolzen als artistes i pintors aficionats de tot el món en la creació de noves obres.
El caràcter innovador de Royal Talens fa que continuem millorant.
Convidem als creatius aficionats i als professionals de tot el món a anar més enllà i a descobrir-se a si mateixos. I és que som de l'opinió que l'expressió creativa és un bé per a tots; és una passió a treballar i a compartir.
Per això posem el nostre granet de sorra en l'èxit de la seva empresa i dels seus clients, oferint el nostre suport amb els nostres productes artístics.Marques de nom i renom

Rembrandt - The Professional Choice
Un nom llegendari per a una gamma coneguda per la seva qualitat superior i inigualable. Desenvolupada amb pura artesania, criteri artístic i les millors matèries primes.

Cobra - Infinite Freedom
Les possibilitats de l'oli miscible amb aigua Cobra són infinites. Experimentar com mai s'ha fet abans, no importa ni on, ni quan i sense necessitat d'usar dissolvents.

Van Gogh - The Quality Brand
Gamma àmplia i actual especialment concebuda per al pintor aficionat. Productes d'excel•lent qualitat i d'agradables propietats que fan que pintar sigui un veritable plaer.

Amsterdam - All Acrylics
La marca d'acrílic per excel•lència, ofereix tot el que el pintor necessita: extensa paleta de colors bàsics, una més sofisticada i un completíssim conjunt de materials i auxiliars. Ámsterdam ho té tot.

ArtCreation - for the artist in you
ArtCreation obre les portes al gran plaer de pintar, ja que ofereix una gamma completa de materials de pintures a preus sense competència, sense redundar en perjudici de la qualitat i la confiança.

Decorfin – Create Your World
Pintura decorativa ideal per a vidre, porcellana, fusta, tèxtil i paper. La gamma de qualitat *Decorfin desafia a l'usuari a descobrir les seves moltes aficions.

Talens auxiliars i accessoris
A més, tenim una àmplia gamma de teles, cavallets, auxiliars, productes gràfics, espàtules i pinzells, materials de colors per a nens, accessoris.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.