Vídeo Aplicacions inusuals de la Pasta de Modelar Acrílica MIR

Característiques: En les tècniques actuals amb freqüència s'incorporen textures a les obres, per aquesta raó és important que aquests efectes es realitzin amb materials d'alta qualitat per evitar defectes posteriors. Les pastes per a realitzar textures MIR estan formulades amb resines acríliques pures i pigments d'alta qualitat i finor. Són flexibles i fàcils de barrejar amb els colors acrílics brindant d'aquesta forma una gamma de possibilitats molt apreciada pels artistes.

Usos: S'apliquen pures o barrejades amb els colors acrílics o poden utilitzar com a base sobre la qual després s'aplica el color. Especials per aconseguir textures sobre qualsevol tipus de superfícies netes, seques i lliures de greixos, (rajola, vidre, plàstic, tela, metall, etc.), es poden treballar amb “esténcil” (plantilla), espàtula o pinzell.

Tip's: Augmenten la consistència dels colors acrílics, aquarel·les i pintures tempera.
Poden barrejar-se amb tot tipus de materials en base aigua. A més gràcies a la seva
alt poder aglutinant és molt útil per aconseguir empastaments de pigments en pols.
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.