Visita personal de l’artista americà Charles Reid a Escoda a Sabadell

Visita personal de l’artista americà Charles Reid a Escoda a Sabadell
El passat dia 25 de maig el gran acuarelista Charles Reid, acompanyat per la seva esposa Judy i els responsables de la productora anglesa de vídeos APV Films que realitza DVDs per aquest i altres artistes, van visitar la fàbrica Escoda. Els acompanyava la Sra. Àngela Barbi directora d’EPC (Enjoy Painting Catalonia) que acabava d’organitzar un curs amb el mateix Charles Reid. En el transcurs d’aquest curs celebrat a Cadaquès, el Sr. Ricard Escoda va realitzar una demostració davant els seus assistents de com es fabrica un pinzell Escoda a mà.

Charles Reid, considerat un dels millors aquarel•listes del món, nascut a Cambridge, va estudiar a la Universitat de Vermont i a la “Art Student’s League” de Nova York. També és membre de varies prestigioses organitzacions com la “National Academy” d’Estats Units on ha aconseguit numerosos guardons.

Reid a més d’artista i professor, ha escrit onze llibres dedicats a la pintura i s’ha convertit en un referent en el món de las Belles Arts, principalment en el camp de l’aquarel•la. Més informació de l’artista a: www.charlesreidart.com
Copyright 2019 AIBA | Asociación de industriales de Bellas Artes y Manualidades
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, en función de tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí.